Casting.no er et castingbyrå. Vår jobb er å finne folk til foto, film og reklame. Vi har kontor i Oslo og Bergen og liker å se på oss selv som et tradisjonelt castingbyrå i en litt mer moderne innpakning. Casting.no ble startet i Bergen i 1999 og består idag av fire personer. Andre tjenester er make-up og styling.

Våre to kontorer samarbeider tett og assisterer hverandre når det er nødvendig. Er du i Bergen, har du tilgang på det vi har av ressurser i Oslo og omvendt. Arkivet vårt er det samme i Oslo som i Bergen og holdes oppdatert via internett. Skal du ha gjort noe så snakk med de som er nærmest.

Casting.no er fleksible og har gjort mange castinger på location for produksjoner som gjøres utenfor Oslo og Bergen. Vi har også vært involvert i produksjoner i Norge fra flere land i Europa.

Casting.no arbeider både med profesjonelle og amatører. Vi har et stort og godt arkiv med alt fra interessante til svært talentfulle mennesker. Arkivet er åpent for folk i alle aldre og på alle nivå. Hvis du ønsker å registrere deg kan du klikke på "Online registrering" til høyre.


Opp gjennom årene har vi castet til en rekke spillefilmer, tv-reklamer, dokumentarer og musikkvideoer. Vi har også levert folk til film og reklameproduksjoner i utlandet.

Noen filmeksempler kan være:
Kvinnen i mitt liv, Bare Bea, Naboer, 37 1/2, Gymnaslærer Pedersen, Trigger, Sønner, Milo osv.

Noen reklamer kan være:
Toro, Grandiosa, 1890, 1881, Lerum, Coop, Colgate, GE Money Bank, Telenor, Tine osv.

Noen oppdragsgivere kan være:
4 1/2, Alligator Film, Grey, Partizan, R&Y, Ogilvy, Artic, Kling Film, Hei, Trøbbel Film, TV2, NRK, Gustav Film, Moland Film, Einar Film og Fortellinger, Orangeriet osv.